Jump to content

Bine ați venit pe MORTALLCS.RO ROMANIA # COMUNITATE GAMING CS16,CSGO
Bine ati venit pe MortallCs Romania ! Comunitatea MortallCs.Ro isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani. Daca si tu iti iubesti tara si vrei sa ajuti la dezvoltarea singurului forum dedicat Romanilor de pretutinderi, alatura-te noua ! Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum Logheaza-te - sau Inregistreaza-te!

Toggle shoutbox
MortallCs.Ro # Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

(Info) - Comunitatea MortallCs.Ro este in cautare de staff. Va asteptam cu aplicati grade AICI.
(Info) - Suntem in cautare de admini care vor sa ne ajute la popularea celor 3 servere se ofera grade mari!
(Info) We are looking for gaming servers that want to join the mortallcs.ro community who wants to we wait pm to Al3x#MortallCs or Dare^Devil

@  Alastor : (27 November 2021 - 01:28 PM)

Vă salut :))

@  Admin : (23 November 2021 - 11:27 PM)

@RefLex Hello

@  Gangsta : (22 November 2021 - 07:25 PM)

@RefLex Salut

@  RefLex : (22 November 2021 - 07:24 PM)

salutare lume nu am mai intrat de o vesnicie

@  DaRe^DeViL : (22 November 2021 - 07:21 PM)

@Gangsta pacat ca ne uitam mereu si eu si Al3x

@  Gangsta : (22 November 2021 - 07:21 PM)

sunt multe care le-m vazut da nu am timp sa fac posturi

@  Gangsta : (22 November 2021 - 07:20 PM)

pai numai filme de astea ma uit eu

@  DaRe^DeViL : (22 November 2021 - 07:20 PM)

acuma ma uit la red notice!

@  DaRe^DeViL : (22 November 2021 - 07:19 PM)

@Gangsta ai gusturi la filme si aia e bine ca am vazut deja cateva care leai postat

@  Gangsta : (22 November 2021 - 07:19 PM)

@DaRe^DeViL Salut

@  DaRe^DeViL : (22 November 2021 - 07:19 PM)

@Gangsta imi plac filemele care le postezi !

@  Al3x@MCS : (22 November 2021 - 10:29 AM)

Salutare

@  Gangsta : (22 November 2021 - 09:21 AM)

Salut all

@  Admin : (20 November 2021 - 05:44 PM)

@dAu^fin^pReA^DIvIN Salut da, dar s-a tot dat upgrade... și până la urmă tot la 3.4.x am rămas! :D

@  Al3x@MCS : (19 November 2021 - 07:29 PM)

@dAu^fin^pReA^DIvIN dap

@  dAu^fin^pReA... : (19 November 2021 - 07:17 PM)

forum ipb 3.4.x :?

@  dAu^fin^pReA... : (19 November 2021 - 07:15 PM)

salut

@  Robotel : (19 November 2021 - 07:15 PM)

Salut dAu^fin^pReA^DIvIN si bine ai venit pe MortallCs.Ro Romania ! Nu uita sa faci un topic de prezentare pe forum.

@  Admin : (18 November 2021 - 03:52 PM)

@Gangsta dă-i un reset & cache la browser, dacă tot face așa după, schimbă browseru (brave) , spre exemplu...

@  Gangsta : (18 November 2021 - 09:02 AM)

aveti idee de ce apare asa https://i.imgur.com/YbMv8gp.png


Photo

HOROSCOP


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
Gangsta

Gangsta

  Co.Administrator- Mortallcs.Ro

 • Co-Administrators
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • Posts:
  391
 • Member Number:
  201
 • Joined:
  04-May 21
 • Reputation:
  2
  • Yahoo:
   gangsta_r@yahoo.com
  • Gender:
   Male
  • Location:
   BT
  • Time Online: 3d 16h 36m 55s

HOROSCOP 30 septembrie - Berbec

Astrele s-ar putea să te facă astăzi să fii mai sensibil(î) decât de obicei, dar în acelaşi timp, eşti mai bine conectat(î) la ceea ce îţi transmite vocea interioară. Trebuie să ai însă grijă  la modul în care te împarţi între viaţa de familie şi cea de carieră, mai ales dacă ai tot stat la serviciu peste program în ultima perioadă. În caz contrar, există riscul să apară tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, cel mai probabil în raport cu chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Aşadar, încearcă să îţi regândeşti puţin priorităţile, să te concentrezi pe familie.

 
HOROSCOP 30 septembrie - Taur
Eşti într-o dispoziţie socială şi comunicativă astăzi, ceea ce te va ajuta, cu siguranţă, să obţii tot ceea ce ţi-ai propus de pe urma discuţiilor pe care intenţionezi să le porţi astăzi. De dup-amiază încolo, se schimbă situaţia, destul de drastic chiar, în sensul în care riscă să apară neînţelegeri cu urmări care nu pot fi trecute cu vederea. Aşadar, dacă te aşteaptă negocieri, şedinţe sau interviuri de angajare, este important să te bazezi pe o pregătire temeinică în prealabil şi mai puţin pe spontaneitate. S-ar putea să ţi se pună întrebări încuietoare pentru care ai nevoie de documentare înainte.
 
HOROSCOP 30 septembrie - Gemeni
Se întrevede o dimineaţă productivă pentru nativii(ele) acestui semn, în care s-ar putea ivi chiar şi unele oportunităţi de rotunjire a veniturilor, fie la serviciu, printr-un proiect bănos, fie într-un domeniu de activitate cu care cochetează extraprofesional, după orele de program. În a doua parte a zilei, s-ar putea să apară însă şi unele cheltuieli pe care nu le-ai avut în plan. La fel de posibil este ca unii(ele) nativi(e) să cedeze în faţa tentaţiei unor răsfăţuri pentru sine sau cineva drag. Dacă nu trebuie să achiziţionezi un cadou, mai aşteaptă până să incluzi articole scumpe pe lista de cumpărături.
 
HOROSCOP 30 septembrie - Rac
Eşti într-o stare de spirit bună, iar orice provocare cu care rişti să te întâlneşti astăzi nu este prea mare pentru tine în acest context. Pe de ală parte, însă, există riscul să apară unele discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Ceva din atitudinea ta s-ar putea să deranjeze, deci ai mare grijă cum te manifeşti în raport cu anumite persoane. De multă atenţie ar trebui să dai dovadă mai cu seamă în raport cu familia; unele reacţii ale tale pot veni în contradicţie cu diferenţele lor de mentalitate.
 
HOROSCOP 30 septembrie - Leu
Te numeri şi tu azi printre nativii(ele) care sunt mai sensibili(e) decât de obicei. E drept că eşti mai conştient(î) de semnalele pe care ţi le transmite subconştientul, dar în acelaşi timp, s-ar putea să te lezeze lucruri care, de obicei, nu au acest efect asupra ta. Din acest motiv, s-ar putea să existe la serviciu momente în care te concentrezi cu dificultate ori în care iei în nume personal atitudinea unor colegi de serviciu care deviază de la cea cu care te-au obişnuit. Încearcă să analizezi astăzi la rece cuvintele în raport de care tinzi să ai reacţii exagerate.
 
HOROSCOP 30 septembrie - Fecioară
Îţi face bine să intri astăzi în contact cu cât mai multă lume şi veste bună este că, cel puţin de dimineaţă, vei avea suficiente oportunităţi de a schimba impresii şi de a primi inspiraţie din partea celor din jur. Trebuie să ai însă grijă la modul în care selectezi şi aplici în plan personal ceea ce îţi spun apropiaţii. Este clar că sunt bine intenţionaţi în ceea ce te priveşte, dar doar tu ştii cum stau lucrurile până în cel mai mic detaliu şi trebuie să analizezi atent dacă sfaturile lor, financiare mai ales, se aplică în cazul tău.
 
HOROSCOP 30 septembrie - Balanţă
Ai un randament bun astăzi şi nu este exclus chiar să te întâlneşti cu unele oportunităţi financiare, care se vor materializa mai devreme decât îţi imaginezi. Pe de altă parte, însă, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi viaţa persoanlă şi cea profesională. Dacă nu trasezi o linie de demarcaţie între ele, este foarte posibil să te simţi copleşit(î) de toate lucrurile pe care le ai de făcut, dar şi să te alegi cu unele reproşuri din partea familiei, mai ales dacă le-ai promis că faci unele lucruri şi nu te ţii de cuvânt din cauza angajamentelor de la serviciu.
 
HOROSCOP 30 septembrie - Scorpion
Această zi te surprinde într-o stare bună de spirit, iar această condiţie este cea mai importantă pentru a duce la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus. Există însă riscul ca, în a doua parte a zilei, să apară unele tensiuni în conversaţiile pe care le porţi la serviciu şi/ sau acasă. Încearcă să nu abordezi subiecte de discuţie care scot prea mult în relief diferenţele de viziune între tine şi cei din jurul tău. În caz contrar, rişti să te deschizi cutia pandorei şi să nu o mai poţi acoperi, mai ales în raport cu cei dragi din familie.
 
HOROSCOP 30 septembrie - Săgetător
Eşti mai sensibil(î) astăzi decât de obicei, dar în acelaşi timp, îţi face bine să cunoşti mai în amănunt ce simţi faţă de situaţiile cu care te confrunţi în această perioadă ori în raport cu persoanele din viaţa ta. Trebuie să ţii însă cont de faptul că o astfel de dispoziţie te-ar putea predispune la cheltuieli neprogramate, pe care nu le aveai în program, ceea ce riscă să interfereze cu planurile tale de a face economii. Încearcă să ai mai multă grijă la acest aspect, mai ales dacă intenţionezi să faci investiţii sau ai pe rol unele angajamente financiare consistente.
 
HOROSCOP 30 septembrie - Capricorn
Te bucuri astăzi de o dispoziţie deschisă şi comunicativă, semn că poţi vorbi pe limba multora din cei cu care interacţionezi pe parcursul acestei zile. În raport cu partenerul de viaţă, este posibil însă ca acest lucru să nu se aplice, căci planează o atmosferă destul de tensionată asupra sectorului sentimental. Dacă apar subiecte de discuţie în raport de care aveţi idei diferite, mizează pe compromis. De asemenea, încearcă să nu aduci comportamente de la serviciu acasă; există riscul să nu obţii rezultatele de la locul de muncă şi chiar să faci mai mult rău decât bine relaţiei cu partenerul.
 
HOROSCOP 30 septembrie - Vărsător
Se anunţă o dimineaţă cu spor pentru tine, în care s-ar putea să realizezi mai multe lucruri decât ţi-ai propus şi nu este exclus să te alegi şi cu unele şanse de a-ţi spori bugetul. De după-amiază încolo, s-ar putea ca nivelul tău de randament să scadă ori poate că se complică unele sarcini de lucru pe care le credeai destul de simple. Din acest motiv, recomandarea astrelor pentru tine este de a te ocupa în prima parte a zilei de treburile complicate. Nivelul tău de energie şi concentrare va scădea pe parcurs şi nu le vei mai face faţă.
 
HOROSCOP 30 septembrie - Peşti
Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de multă bună dispoziţie, dar lucrurile s-ar putea să nu rămâne pe acelaşi traiect ascendent. Trebuie să renunţi la unele chestiuni sau convingeri în care crezi sau la care ţii pentru binele comun, însă nu pare că ceilalţi sunt dispuşi să facă acelaşi lucru ca tine. Cel mai probabil, s-ar putea să sesizezi această situaţie în cuplu, unde atmosfera este cam tensionată în a doua parte a zilei. Încearcă să vezi dacă este vorba de un comportament recurent şi dacă trebuie să intervii cu o discuţie serioasă până nu se complică situaţia.

 


Posted Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users