Jump to content

Bine ați venit pe MORTALLCS.RO ROMANIA # COMUNITATE GAMING CS16,CSGO
Bine ati venit pe MortallCs Romania ! Comunitatea MortallCs.Ro isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani. Daca si tu iti iubesti tara si vrei sa ajuti la dezvoltarea singurului forum dedicat Romanilor de pretutinderi, alatura-te noua ! Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum Logheaza-te - sau Inregistreaza-te!

Toggle shoutbox
MortallCs.Ro # Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

(Info) - Comunitatea MortallCs.Ro este in cautare de staff. Va asteptam cu aplicati grade AICI.
(Info) - Suntem in cautare de admini care vor sa ne ajute la popularea celor 3 servere se ofera grade mari!
(Info) We are looking for gaming servers that want to join the mortallcs.ro community who wants to we wait pm to Al3x#MortallCs or Dare^Devil

@  Alastor : (27 November 2021 - 01:28 PM)

Vă salut :))

@  Admin : (23 November 2021 - 11:27 PM)

@RefLex Hello

@  Gangsta : (22 November 2021 - 07:25 PM)

@RefLex Salut

@  RefLex : (22 November 2021 - 07:24 PM)

salutare lume nu am mai intrat de o vesnicie

@  DaRe^DeViL : (22 November 2021 - 07:21 PM)

@Gangsta pacat ca ne uitam mereu si eu si Al3x

@  Gangsta : (22 November 2021 - 07:21 PM)

sunt multe care le-m vazut da nu am timp sa fac posturi

@  Gangsta : (22 November 2021 - 07:20 PM)

pai numai filme de astea ma uit eu

@  DaRe^DeViL : (22 November 2021 - 07:20 PM)

acuma ma uit la red notice!

@  DaRe^DeViL : (22 November 2021 - 07:19 PM)

@Gangsta ai gusturi la filme si aia e bine ca am vazut deja cateva care leai postat

@  Gangsta : (22 November 2021 - 07:19 PM)

@DaRe^DeViL Salut

@  DaRe^DeViL : (22 November 2021 - 07:19 PM)

@Gangsta imi plac filemele care le postezi !

@  Al3x@MCS : (22 November 2021 - 10:29 AM)

Salutare

@  Gangsta : (22 November 2021 - 09:21 AM)

Salut all

@  Admin : (20 November 2021 - 05:44 PM)

@dAu^fin^pReA^DIvIN Salut da, dar s-a tot dat upgrade... și până la urmă tot la 3.4.x am rămas! :D

@  Al3x@MCS : (19 November 2021 - 07:29 PM)

@dAu^fin^pReA^DIvIN dap

@  dAu^fin^pReA... : (19 November 2021 - 07:17 PM)

forum ipb 3.4.x :?

@  dAu^fin^pReA... : (19 November 2021 - 07:15 PM)

salut

@  Robotel : (19 November 2021 - 07:15 PM)

Salut dAu^fin^pReA^DIvIN si bine ai venit pe MortallCs.Ro Romania ! Nu uita sa faci un topic de prezentare pe forum.

@  Admin : (18 November 2021 - 03:52 PM)

@Gangsta dă-i un reset & cache la browser, dacă tot face așa după, schimbă browseru (brave) , spre exemplu...

@  Gangsta : (18 November 2021 - 09:02 AM)

aveti idee de ce apare asa https://i.imgur.com/YbMv8gp.png


Photo

HOROSCOP


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
Gangsta

Gangsta

  Co.Administrator- Mortallcs.Ro

 • Co-Administrators
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • Posts:
  391
 • Member Number:
  201
 • Joined:
  04-May 21
 • Reputation:
  2
  • Yahoo:
   gangsta_r@yahoo.com
  • Gender:
   Male
  • Location:
   BT
  • Time Online: 3d 16h 36m 55s

HOROSCOP 12 septembrie 2021 - Berbec

Luna intră azi în casa călătoriilor, semn că dacă nu ţi-ai făcut planuri astăzi, ai putea să optezi pentru o excursie la munte, în natură sau la ţară. Nu este nevoie să stai peste noapte ori să alegi o destinaţie scumpă; ce contează cel mai mult este să schimbi peisajul, lucru care te va ajuta să priveşti chestiunile presante de pe agenda ta actuală dintr-o perspectivă mai constructivă, care te aduce aproape de nişte revelaţii.

 

 HOROSCOP 12 septembrie 2021 - Taur

Luna poposeşte astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să dezbaţi cu partenerul de viaţă oportunităţi de investiţii din resursele voastre comune. De asemenea, este un moment bun în care să echilibrezi eventualele dereglaje apărute în raportul de forţe între voi. Şi în acest caz, de cel mai bun rezultat ai parte dacă discuţi deschis cu persoana iubită. Este posibil să nu fie decât o neînţelegere la mijloc.

HOROSCOP 12 septembrie 2021 - Gemeni

Luna ajunge azi în casa parteneriatelor din horosopul tău solar, ceea ce înseamnă că este foarte important astăzi să petreci timp mai mult cu persoana iubită. Fie că sunteţi la început sau aveţi în spate foarte mulţi ani, este important ca uneori să fiţi doar voi doi, să aveţi planuri care nu mai includ alte persoane. Chiar dacă nu se întind pe parcursul întregii zile, vă vor prinde bine oricum pe plan sentimental şi personal.

HOROSCOP 12 septembrie 2021 - Rac

Luna progresează astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, semn că azi trebuie să îţi faci neapărat loc în program pentru puţin sport sau pentru o plimbare prin parc, dar şi pentru treburile restante de săptămâna aceasta. Dacă leneveşti de obicei duminica, nu îţi va fi uşor să te motivezi astăzi, dar săptămâna viitoare îţi vei mulţumi că ai avut grijă de nivelul tău de energie şi de volumul de muncă.

HOROSCOP 12 septembrie 2021 - Leu

Luna intră azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, prilej numai bun să îţi faci planuri cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Dă-ţi frâu liber spontaneităţii sau mergi pe mâna lor dacă nu ai idei de petrecere a timpului liber. În cazul în care eşti single, dar ieşi în oraş, s-ar putea să te bucuri de multă atenţie din partea admiratorilor(oarelor) şi poate că îţi atrage atenţia cineva.

HOROSCOP 12 septembrie 2021 - Fecioară

Cu Luna astăzi în casa familiei, duminica este despre cei dragi. Unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn s-ar putea să fie invitaţi(te) să se alăture rudelor la o masă cu familia extinsă ori poate că petreci o zi de weekend liniştită în cerc restrâns. Oricare ar fi scenariul care se aplică în cazul tău, cert este că îţi prinde bine să petreci timp de calitate alături de cei dragi. Te umple de bună dispoziţie şi energie.

HOROSCOP 12 septembrie 2021 - Balanţă

Luna poposeşte azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să vorbeşti pe limba tuturor. Te adaptezi cu uşurinţă la personalitatea şi la dispoziţia interlocutorului, semn că este un moment bun astăzi să discuţi cu cei dragi lucruri pe care poate nu ţi-a fost uşor să le abordezi în restul săptămânii. Vei găsi şi la ei aceeaşi disponibilitate la un dialog calm şi deschis pe care o ai tu azi.

HOROSCOP 12 septembrie 2021 - Scorpion

Luna ajunge astăzi în casa banilor din horoscopul tău general şi cu toate că este duminică, s-ar putea să te numeri printre norocoşii(oasele) care se întâlnesc astăzi cu oportunităţi de câştig. Fie că este vorba de timp suplimentar petrecut la serviciu care se remunerează pe lângă salariu sau de nişte comisioane într-un alt sector de activitate decât cel principal, este clar că îţi prinde bine câte ceva în plus, mai ales dacă ai făcut recent cheltuieli.

 

HOROSCOP 12 septembrie 2021 - Săgetător

Luna intră azi în chiar semnul naşterii sale, semn că ultima zi din săptămână te găseşti plin(ă) de energie şi bună dispoziţie. Ai grijă însă că este posibil ca cei dragi să nu fie pe aceeaşi lungime de undă, aşadar nu te supăra prea tare dacă nu se simt în stare de planuri de duminică ce implică un cosum mare de energie. În fond, ţi-ar prinde bine şi ţie să-ţi conservi forţele într-o anumită măsură.

HOROSCOP 12 septembrie 2021 - Capricorn

Cu Luna în casa subconştientului, s-ar putea să îţi doreşti o duminică mai liniştită, fără prea multă bătaie de cap. Nu ar trebui să îţi pară rău dacă nu vrei altceva decât să stai acasă şi să citeşti o carte, de exemplu. Astfel de zile, mai ales după o perioadă dificilă, sunt absolut necesare şi nu ar trebui să le consideri drept un timp pierdut, de care nu ai profitat aşa cum trebuia de fapt.

HOROSCOP 12 septembrie 2021 - Vărsător

Luna îşi face azi intrarea în casa vieţii sociale din horoscopul tău general, prilej numai bun astăzi să ieşi cu prietenii sau să îi inviţi pe la tine, mai ales în contextul în care nu v-aţi văzut de mult, de exemplu, sau unul dintre ei vizitează azi localitatea în care locuieşti tu. Îţi va prinde bine să te revezi cu ei, să depănaţi amintiri, să vedeţi cum v-a mai tratat viaţa pe fiecare de curând.

HOROSCOP 12 septembrie 2021 - Peşti

Luna poposeşte astăzi în casa carierei din horoscopul tău solar. Pe plan profesional îi vei simţi efectul de mâine începând, la serviciu, unde toată lumea îţi urmăreşte orice mişcare. Astăzi, s-ar putea să-i simţi influenţa la nivel social. Te bucuri de mai multă atenţie decât de obicei din jur, fapt pentru care trebuie să fii atent(ă), mai ales dacă intenţionezi să laşi o impresie pozitivă unor persoane, a căror validare contează pentru tine foarte mult.


Posted Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users