Jump to content

Bine ați venit pe MORTALLCS.RO ROMANIA # COMUNITATE GAMING CS16,CSGO
Bine ati venit pe MortallCs Romania ! Comunitatea MortallCs.Ro isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani. Daca si tu iti iubesti tara si vrei sa ajuti la dezvoltarea singurului forum dedicat Romanilor de pretutinderi, alatura-te noua ! Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum Logheaza-te - sau Inregistreaza-te!

Toggle shoutbox
MortallCs.Ro # Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

(Info) - Comunitatea MortallCs.Ro este in cautare de staff. Va asteptam cu aplicati grade AICI.
(Info) - Suntem in cautare de admini care vor sa ne ajute la popularea celor 3 servere se ofera grade mari!
(Info) We are looking for gaming servers that want to join the mortallcs.ro community who wants to we wait pm to Al3x#MortallCs or Dare^Devil

@  Alastor : (27 November 2021 - 01:28 PM)

Vă salut :))

@  Admin : (23 November 2021 - 11:27 PM)

@RefLex Hello

@  Gangsta : (22 November 2021 - 07:25 PM)

@RefLex Salut

@  RefLex : (22 November 2021 - 07:24 PM)

salutare lume nu am mai intrat de o vesnicie

@  DaRe^DeViL : (22 November 2021 - 07:21 PM)

@Gangsta pacat ca ne uitam mereu si eu si Al3x

@  Gangsta : (22 November 2021 - 07:21 PM)

sunt multe care le-m vazut da nu am timp sa fac posturi

@  Gangsta : (22 November 2021 - 07:20 PM)

pai numai filme de astea ma uit eu

@  DaRe^DeViL : (22 November 2021 - 07:20 PM)

acuma ma uit la red notice!

@  DaRe^DeViL : (22 November 2021 - 07:19 PM)

@Gangsta ai gusturi la filme si aia e bine ca am vazut deja cateva care leai postat

@  Gangsta : (22 November 2021 - 07:19 PM)

@DaRe^DeViL Salut

@  DaRe^DeViL : (22 November 2021 - 07:19 PM)

@Gangsta imi plac filemele care le postezi !

@  Al3x@MCS : (22 November 2021 - 10:29 AM)

Salutare

@  Gangsta : (22 November 2021 - 09:21 AM)

Salut all

@  Admin : (20 November 2021 - 05:44 PM)

@dAu^fin^pReA^DIvIN Salut da, dar s-a tot dat upgrade... și până la urmă tot la 3.4.x am rămas! :D

@  Al3x@MCS : (19 November 2021 - 07:29 PM)

@dAu^fin^pReA^DIvIN dap

@  dAu^fin^pReA... : (19 November 2021 - 07:17 PM)

forum ipb 3.4.x :?

@  dAu^fin^pReA... : (19 November 2021 - 07:15 PM)

salut

@  Robotel : (19 November 2021 - 07:15 PM)

Salut dAu^fin^pReA^DIvIN si bine ai venit pe MortallCs.Ro Romania ! Nu uita sa faci un topic de prezentare pe forum.

@  Admin : (18 November 2021 - 03:52 PM)

@Gangsta dă-i un reset & cache la browser, dacă tot face așa după, schimbă browseru (brave) , spre exemplu...

@  Gangsta : (18 November 2021 - 09:02 AM)

aveti idee de ce apare asa https://i.imgur.com/YbMv8gp.png


Photo

HOROSCOP


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
Gangsta

Gangsta

  Co.Administrator- Mortallcs.Ro

 • Co-Administrators
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • Posts:
  391
 • Member Number:
  201
 • Joined:
  04-May 21
 • Reputation:
  2
  • Yahoo:
   gangsta_r@yahoo.com
  • Gender:
   Male
  • Location:
   BT
  • Time Online: 3d 16h 36m 55s

HOROSCOP 29 august 2021 - Berbec

S-ar putea să te numeri astăzi printre norocoşii(oasele) care se intersectează cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor, dar în acelaşi timp, există riscul să apară şi unele cheltuieli neanunţate. Cel mai probabil, au legătură cu faptul că ai plătit un avans pentru tine şi unii prieteni, iar activitatea nu se mai ţine ori cei din grup au alte lucruri urgente de care trebuie să se ocupe astăzi. Nu-ţi face griji, suma se va restitui.
 
HOROSCOP 29 august 2021 - Taur  
Eşti într-o stare de spirit foarte bună astăzi, dar s-ar putea să existe unele lucruri care îţi întristează ziua. În cazul anumitor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de faptul că nu îşi doresc prea multă atenţie ori poate că se ajunge la un conflict cu o persoană de sex feminin din familie. În alte situaţii, poate fi de vină faptul că trebuie să mergi la serviciu, de urgenţă, pentru a rezolva o problemă complexă.
 
HOROSCOP 29 august 2021 - Gemeni
Nu eşti într-o dispoziţie prea bună astăzi, dar încerci să priveşti partea bună a lucrurilor, să te concentrezi pe lucrurile care merg bine în viaţa ta. La prâns, s-ar putea să o iei niţel pe o pantă descendentă, dar îţi dai seama la timp şi te redresezi. Sfatul astrelor pentru tine astăzi este acela de a evita mediile şi persoanele care nu îţi fac bine, care îţi iau şi mai mult din energia deja redusă.
 
HOROSCOP 29 august 2021 - Rac  
La suprafaţă, totul pare să meargă bine, atât pe plan social, cât şi la nivel sentimental, dar s-ar putea ca lucrurile să nu stea chiar aşa. Există unele lucruri care te fac să te gândeşti dacă nu cumva există probleme care riscă să scape de sub control şi să afecteze aceste relaţii. Încearcă să porţi un dialog deschis cu persoana iubită şi/ sau cu prietenii şi să vezi dacă există într-adevăr motive reale de griji.
 
HOROSCOP 29 august 2021 - Leu
Dacă lucrezi astăzi, partenerul s-ar putea să nu reacţioneze prea bine, cu toate că ştie că acest program îţi aduce un plus la salariu. Sau poate că situaţia stă invers, în sensul în care tu eşti cel(a) care vine cu reproşuri atunci când cazi pe locul al doilea, după carieră, în lista de priorităţi a partenerului. Oricare este situaţia, e clar că trebuie să discutaţi despre acest aspect, astfel încât să nu mai existe probleme.
 
HOROSCOP 29 august 2021 - Fecioară  
Totul merge bine astăzi, până te sună unul dintre superiori să mergi de urgenţă la serviciu sau să-ţi deschizi laptopul şi să te ocupi cât mai repede posibil de o chestiune profesională. După ce termini treaba, dispoziţia ta revine uşor la normal. Pe de altă parte, însă, trebuie să trasezi unele limite cu superiorii în ceea ce priveşte munca, mai ales dacă programul tău nu presupune să lucrezi la final de săptămână, duminica mai ales.
 
HOROSCOP 29 august 2021 - Balanţă  
Eşti într-o stare emoţională destul de fragilă astăzi, iar lucrurile care îţi plac s-ar putea să nu îţi facă bine. Sau poate că simţi că trebuie să iei unele decizii care te vor durea la început, dar sunt ceea ce ai nevoie pe termen lung. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să faci ceva şi nu poţi lăsa lucrurile să evolueze ca până acum. Beneficiile s-ar putea să se vadă însă mai târziu.
 
HOROSCOP 29 august 2021 - Scorpion  
Comunici bine astăzi cu cei dragi, dar şi cu alte persoane cu care iei contactul pe parcursul acestei zile. Pe de altă parte, însă, există unele subiecte de discuţie care se abordează mai greu în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu apropiaţii. Ar putea fi vorba de chestiuni domestice, casnice sau locative care scot în evidenţă diferenţe de viziune şi mentalitate care sunt greu de armoniozat, mai ales atunci când atmosfera este tensionată.
 
HOROSCOP 29 august 2021 - Săgetător
În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea ca lucrurile să meargă bine, să dai dovadă de un randament ridicat şi să dea roade abordările pe care le aplici. Problemele s-ar putea să apară însă atunci când trebuie să colaborezi cu colegii de muncă. Există mult prea multe diferenţe între voi pentru a putea trece peste ele fără o discuţie transparentă, în care îţi spui oful în raport cu ei. Altfel, există riscul de conflict.
 
HOROSCOP 29 august 2021 - Capricorn
Te numeri printre nativii(ele) care se bucură de o stare de spirit bună astăzi, numai că s-ar putea să exagerezi cu cheltuielile într-un anumit moment, ceea ce riscă să îţi afecteze şi buna dispoziţie. În primă fază, achiziţia îţi conferă un sentiment de satisfacţie, dar când te gândeşti la alte angajamente care implică plăţi, este de înţeles dacă nu te mai bucuri atât de mult de ceea ce ţi-ai cumpărat astăzi, ocolind lista de cumpărături.
 
HOROSCOP 29 august 2021 - Vărsător
Eşti mai sensibil(ă) decât de obicei astăzi, iar acest lucru se face simţit mai ales atunci când discuţi cu familia. De regulă, încerci să nut e simţi lezat(ă) de incompatibilităţi de viziune sau comportament care există între voi, dar în anumite situaţii, s-ar putea să îţi fie greu să le treci cu vederea. O astfel de conjunctură ar putea apărea astăzi, deci caută să ocoleşti subiectele sensibile, care pot constitui o sursă de conflicte aprinse.
 
HOROSCOP 29 august 2021 - Peşti
Interacţiunile cu cei din jur îţi aduc astăzi multă bună dispoziţie şi chiar unele veşti bune care te privesc pe tine sau unele evenimente fericite din viaţa celor dragi. Pe de altă parte, s-ar putea să apară şi zvonuri care te alarmează sau unele bârfe care îţi schimbă părerea despre anumite persoane din preajma ta. Ai grijă însă, căci s-ar putea ca acestea să nu fie adevărate, aşa că cere lămuriri şi consultă alte surse.

Posted Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users