Jump to content

Bine ați venit pe MORTALLCS.RO ROMANIA # COMUNITATE GAMING CS16,CSGO
Bine ati venit pe MortallCs Romania ! Comunitatea MortallCs.Ro isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani. Daca si tu iti iubesti tara si vrei sa ajuti la dezvoltarea singurului forum dedicat Romanilor de pretutinderi, alatura-te noua ! Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum Logheaza-te - sau Inregistreaza-te!

Toggle shoutbox
MortallCs.Ro # Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

(Info) - Comunitatea MortallCs.Ro este in cautare de staff. Va asteptam cu aplicati grade AICI.
(Info) - Suntem in cautare de admini care vor sa ne ajute la popularea celor 3 servere se ofera grade mari!
(Info) We are looking for gaming servers that want to join the mortallcs.ro community who wants to we wait pm to Al3x#MortallCs or Dare^Devil

@  Alastor : (27 November 2021 - 01:28 PM)

Vă salut :))

@  Admin : (23 November 2021 - 11:27 PM)

@RefLex Hello

@  Gangsta : (22 November 2021 - 07:25 PM)

@RefLex Salut

@  RefLex : (22 November 2021 - 07:24 PM)

salutare lume nu am mai intrat de o vesnicie

@  DaRe^DeViL : (22 November 2021 - 07:21 PM)

@Gangsta pacat ca ne uitam mereu si eu si Al3x

@  Gangsta : (22 November 2021 - 07:21 PM)

sunt multe care le-m vazut da nu am timp sa fac posturi

@  Gangsta : (22 November 2021 - 07:20 PM)

pai numai filme de astea ma uit eu

@  DaRe^DeViL : (22 November 2021 - 07:20 PM)

acuma ma uit la red notice!

@  DaRe^DeViL : (22 November 2021 - 07:19 PM)

@Gangsta ai gusturi la filme si aia e bine ca am vazut deja cateva care leai postat

@  Gangsta : (22 November 2021 - 07:19 PM)

@DaRe^DeViL Salut

@  DaRe^DeViL : (22 November 2021 - 07:19 PM)

@Gangsta imi plac filemele care le postezi !

@  Al3x@MCS : (22 November 2021 - 10:29 AM)

Salutare

@  Gangsta : (22 November 2021 - 09:21 AM)

Salut all

@  Admin : (20 November 2021 - 05:44 PM)

@dAu^fin^pReA^DIvIN Salut da, dar s-a tot dat upgrade... și până la urmă tot la 3.4.x am rămas! :D

@  Al3x@MCS : (19 November 2021 - 07:29 PM)

@dAu^fin^pReA^DIvIN dap

@  dAu^fin^pReA... : (19 November 2021 - 07:17 PM)

forum ipb 3.4.x :?

@  dAu^fin^pReA... : (19 November 2021 - 07:15 PM)

salut

@  Robotel : (19 November 2021 - 07:15 PM)

Salut dAu^fin^pReA^DIvIN si bine ai venit pe MortallCs.Ro Romania ! Nu uita sa faci un topic de prezentare pe forum.

@  Admin : (18 November 2021 - 03:52 PM)

@Gangsta dă-i un reset & cache la browser, dacă tot face așa după, schimbă browseru (brave) , spre exemplu...

@  Gangsta : (18 November 2021 - 09:02 AM)

aveti idee de ce apare asa https://i.imgur.com/YbMv8gp.png


Photo

Horoscop


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
Gangsta

Gangsta

  Co.Administrator- Mortallcs.Ro

 • Co-Administrators
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • Posts:
  391
 • Member Number:
  201
 • Joined:
  04-May 21
 • Reputation:
  2
  • Yahoo:
   gangsta_r@yahoo.com
  • Gender:
   Male
  • Location:
   BT
  • Time Online: 3d 16h 36m 55s

HOROSCOP 7 iulie 2021 - Berbec

Se întrevede astăzi una din acele zile în care îţi este greu să te împarţi între planurile tale pe termen lung şi ceea ce vrei să faci astăzi sau poate că viaţa socială şi cea sentimentală intră în contracţie într-o formă sau alta. Trebuie să te gândeşti serios care sunt priorităţile tale şi ce anume îţi doreşti mai mult în această perioadă. E drept că nu este uşor să performezi la înălţime pe mai multe planuri în acelaşi timp, dar dacă lucrezi puţin la modul în care îţi împarţi timpul, îţi vei da seama că nu este chiar aşa greu.

 

HOROSCOP 7 iulie 2021 - Taur
Viaţa profesională şi cea de familie te solicită în egală măsură astăzi şi nu îţi va fi uşor să te împarţi echitabil între cele două. S-ar putea să te preocupe mai mult cel de-al doilea sector, căci se întâmplă tot felul de lucruri care presupun implicare din partea ta, dar ar fi bine să nu îl neglijezi pe cel dintâi, mai ales în contextul în care ai ambiţii de ascensiunea profesională sau de a-ţi îmbunătăţi vizibilitatea la locul de muncă. Dacă încerci să dai dovadă de echilibru, vei vedea că lucrurile vor începe să meargă pe ambele planuri mai bine.
 
HOROSCOP 7 iulie 2021 - Gemeni
Se prefigurează azi rost de tensiuni în cadrul discuţiilor pe care le porţi cu ceilalţi. În cazul în care nu au o miză reală aceste conversaţii, poate că ar fi mai bine să eviţi dezbaterile, mai ales dacă vizează chestiuni precum principii sau valori la care interlocutorii tăi ţin foarte mult. Dacă porneşti astăzi într-o călătorie, asigură-te că mijlocul de transport are revizia la zi sau că aranjamentele tale sunt în ordine. S-ar putea să apară nişte probleme la acest nivel care riscă să îţi dea peste cap planurile. În definitiv, trebuie să îţi iei măsuri de precauţie din timp.
 
HOROSCOP 7 iulie 2021 - Rac
Din punct de vedere financiar, se arată o zi mai complicată la orizont. Stai relativ bine ca buget şi s-ar putea să apară unele oportunităţi de câştig astăzi, dar s-ar putea ca lucrurile să nu rămână la acest stadiu. Mai exact, s-ar putea să se ivească cheltuieli şi plăţi pe care nu le-ai luat în calcul, pe care nu le poţi amâna, iar din această cauză, ar fi bine să te limitezi în ceea ce priveşte achiziţiile. Dacă problemele de ordin financiar apar în cuplu sau în cadrul unui parteneriat, poate că va trebui să discutaţi cum vă manageriaţi resursele.
 
HOROSCOP 7 iulie 2021 - Leu
S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi persoana iubită şi/ sau în raport cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Acest lucru s-ar putea să se datoreze atitudinii diferite de care daţi dovadă unul în raport cu celălalt. Tu ai nevoie de apreciere, să ştii că eşti admirat(ă) pentru contribuţia pe care o aduci, dar ceilalţi s-ar putea să aibă nevoie de o altfel de atitudine din partea ta. Încearcă să te concentrezi mai mult pe binele comun al proiectelor pe care le aveţi pe rol şi fii mai deschis(ă) în raport cu ce-ţi doreşti de la ceilalţi.
 
HOROSCOP 7 iulie 2021 - Fecioară
Se arată azi o zi mai complicată la locul de muncă. Poate că are legătură cu faptul că ai acumulat în zilele anterioare oboseală şi stres pe care le resimţi şi astăzi sau probabil că apar sarcini de lucru greu de executat la standardele cu care eşti obişnuit(ă). Aşadar, concentrează-te astăzi pe starea ta de sănătate şi pe ceea ce faci la serviciu şi nu lăsa ca balanţa să înclină doar în favoarea unuia dintre aceste aspecte. În caz contrar, există riscul să nu poţi performa la standarde ridicate, să somatizezi lipsa de progres care apare la nivelul planului profesional.
 
HOROSCOP 7 iulie 2021 - Balanţă
S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se împart cu greutate între planurile lor de viitor şi planurile lor de astăzi. Îţi doreşti ca lucrurile să meargă bine pe ambele planuri, să primeşti satisfacţii din ambele direcţii, dar s-ar putea să fie dificil să obţii acest lucru dacă priorităţile tale vizează doar unul din aceste domenii. Din acest motiv, este foarte important cum îţi administrezi timpul. S-ar putea ca cele mai mari progrese să se vadă în ceea ce priveşte proiectele pe termen lung, astfel că sacrificiile de timp liber vor merita în cele din urmă.
 
HOROSCOP 7 iulie 2021 - Scorpion
Se arată azi o zi în care cariera şi viaţa de familie te solicită la maximum. În plan profesional, ai însă parte de nişte oportunităţi cu care nu te vei mai întâlni prea curând, motiv pentru care este important să îţi faci timp pentru ele, să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut şi să dai tot ceea ce ai mai bun. Familia şi cei dragi vor înţele dacă priorităţile tale vizează acest sector astăzi, dar trebuie să fii deschis(ă) în legătură cu planurile tale, astfel încât să ştie care este motivul pentru care vei amâna unele îndatoriri casnice.
 
HOROSCOP 7 iulie 2021 - Săgetător
Trebuie să ai mare grijă astăzi în ce dezbateri te implici. S-ar putea să fie tentant să le spui anumite lucruri unor persoane, să le expui părerile tale cu privire la unele comportamente sau situaţii în care se regăsesc de o vreme încoace. Dacă nu îţi alegi cu mare atenţie cuvintele, există riscul să faci mai mult rău decât bine, cu toate că intenţiile tale sunt bune. Aşadar, nu este o zi bună pentru negocieri sau discuţii care ar putea deveni aprinse. S-ar putea să nu le controlezi prea bine şi să se ajungă la un fiasco greu de reparat.
 
HOROSCOP 7 iulie 2021 - Capricorn
Din punct de vedere financiar, se întrevede o zi nu tocmai bună. S-ar putea ca unele cheltuieli sau plăţi să sară de limita bugetului tău şi poate că nici nu este pe deplin vina ta că s-a întâmplat acest lucru. Aşadar, dacă acest lucru se datorează (şi) altor persoane cu care colaborezi sau partenerului de viaţă, este important să aveţi o discuţie pe marginea acestei situaţii, astfel încât să nu vă mai întâlniţi cu situaţii asemănătoare pe acest plan în viitor. De asemenea, este un prilej bun să lucrezi la modul în care să îţi administrezi bugetul, să îl perfecţionezi.
 
HOROSCOP 7 iulie 2021 - Vărsător
Se arată azi o zi tensionată în viaţa de cuplu şi/ sau în plan profesional. Este destul de greu să vorbeşti cu cei cu care colaborezi şi/ sau cu partenerul de viaţă fără să se ajungă la tensiuni destul de mari. Aveţi idei diferite despre cum ar trebui abordate nişte situaţii de viaţă, iar pe un fundal ca acesta, s-ar putea să se ajungă la alte situaţii care te-au dezamăgit în trecut. Aşadar, poate că ar fi bine dacă ai încerca să deschizi un dialog calm şi să vezi dacă lucrurile nu pot fi ordonate fără să apară aceste animozităţi.
 
HOROSCOP 7 iulie 2021 - Peşti
Te numeri astăzi printre nativii(ele) care nu au nivelul de energie la cote foarte ridicate şi care au o zi destul de grea la serviciu. În primă fază, poate părea o misiune imposibilă să te ţii de agenda pe care ţi-ai propus-o pentru azi, dar dacă echilibrezi programul cu pauzele de care ai nevoie pentru a-ţi relaxa mintea şi a-ţi umple bateriile, vei face faţă cu brio şi celor mai neaşteptate provocări care riscă să apară în plan profesional. Caută aşadar să îţi adaptezi agenda la realităţile zilei şi vei vedea că dacă te organizezi puţin, nu va fi imposibil.
 
 

Posted Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users